Начална Страница
 

 

Стойките са един от първите ски центрове в Родопите. От тук са тръгнали много скиори, оставили трайни следи в ски – спорта и прославили страната ни на световно ниво.
В селото има ски – клуб “Ветеран”, в който членуват възпитаници на старата ски – школа. Те заедно с младите надежди продължават заедно традицията и постигат добри резултати и днес.
Климатът е мек и благоприятен за зимни спортове. Снегът се задържа около 5 месеца, слънчевите дни са доста.
Ако сте любители на ски спорта, при нас ще се чувствате добре. Природата предразполага за пълноценна почивка и приятните мигове, които Ви предлагаме да изживеем заедно и сме сигурни, че след това ще останат в сърцата ни завинаги.

Село Стойките разполага с две ски – писти. В центъра на селото се намира малката ски – писта, която е леснодостъпна, широка, полегата и удобна за обучение на начинаещи. Пистата разполага с малък ски – влек, предназначен за ползване от малките любители на зимните спортове.

Другата писта е основно за практикуващите зимни спортове, скиори и сноубордисти. Тя е по-голяма, с дължина 1500 м., достъпна за скиори и на средно ниво.

Убедени сме, че една зимна ваканция прекарана при нас, удоволствието от спорта и красивата природа ще Ви върнат отново при нас.